6 september BML & Yoga

ingevoerd op 03-06-2019

BML is een coach en therapievorm die ons bewust maakt, inzicht geeft in wat ons beweegt in ons dagelijks leven en Yoga is daarin ook bewegend.  

Het beeld dat men lange tijd had over yoga was er een van ingewikkelde lichaamsoefeningen op een matje in combinatie met ademhalingsoefeningen en meditatie. Inmiddels worden de effecten van yoga op ons hele welzijn -dus ook buiten de yoga mat- steeds bekender en wordt yoga meer en meer geïntegreerd in zowel privé- als zakenleven.

Een koppeling die zowel bij BML als bij yoga wordt gemaakt is de duidelijke samenhang tussen een vitaal lichaam en je goed voelen. Het verkennen en gezonder maken van het lijf kan je ontspannen, verlevendigen, versoepelen, kracht geven en je in balans brengen.  Binnen de BML methodiek word het bewegen vanuit een persoonlijke benadering aangegaan, binnen yoga vanuit het 8-voudig pad. Beide methodieken ontmoeten elkaar in de holistische aanpak, waarbij de body-mind-soul connectie als eenheid wordt beschouwd. 

Tijdens de themadag BML & yoga vertellen we je over BML, over yoga en over de overeenkomsten er tussen. Ook zullen we je laten ervaren hoe verschillende onderwerpen uit BML tot uiting komen binnen yoga (lichaamshouding, spierspanningspatronen, Laban). Verder geven we je voorbeelden van hoe je BML kan toepassen in een yoga-les en hoe je BML & yoga kunt combineren in een bedrijfstraining.


Praktische informatie
Tijdstip: 10.00 tot 16.30 uur (inclusief thee, koffie en lunch)
Locatie: Studio Jos Dolstra, Walkade 36 te IJsselstein
Trainers: Jolanda van den Akker en Kirsten Harmsen

216_400 216_400