2020 Een bijzonder jaar voor BML

De beste wensen voor 2020. Voor jou en je dierbaren een gezond en gezellig jaar toegewenst door het BML team!
2020 wordt een bijzonder jaar voor mij, omdat ik het voorzitterschap van de Stichting zal neerleggen en als hoofdtrainer bij de opleiding ga stoppen.
Geloof me, dat is een intens rouwproces, want de methodiek is “mijn kindje”. Ik ben in een levensfase gekomen waarbij Emile en ik meer vrije tijd met elkaar en onze familie willen doorbrengen. Samen zijn we de afgelopen 10 jaar erg druk geweest met de opleiding. In die tien jaar tijd is de opleiding uitgegroeid tot een coachprofessionalisering die HBO erkend is.
Inmiddels zetten velen de methode in. Binnen coaching, het onderwijs, de psychiatrie en het bedrijfsleven heeft BML zijn weg gevonden.
Ik zal toetreden tot de Raad van Toezicht. Verder zal ik jaarlijks de masterclass verzorgen en indien daar behoefte aan is ook themadagen.
Hoofddocent bij de opleiding wordt Judy de Graaff. Zij wordt tevens de voorzitter van het bestuur. Aan haar de taak om de methodiek verder over te brengen op een manier die recht doet aan het gedachtegoed.
Om zich voor te bereiden volgt Judy BML deel 4, waarbij scholing tot BML docent centraal staat. Nog andere studenten volgen deze opleiding, zodat ook zij BML verder kunnen uitdragen. Mijn dochter Dominique Dolstra blijft trainer bij deel 3 en vice voorzitter van het bestuur.
Ik heb de opleiding gegeven met mijn ziel en zaligheid. Ondanks het vertrouwen dat ik in Judy heb doet dit afscheid me pijn. Ik heb echter moeten concluderen dat na mijn ziek zijn van vijf jaar geleden, het geven van de opleiding te zwaar voor me werd.

Op zondag 21 juni is er om half vier een receptie. Ik nodig ieder die de opleiding of themadagen heeft gevolgd, of op welke manier dan ook met mij verbonden is geraakt, van harte uit.
Weet dat ik je komst zeer waardeer!

Op 21 juni is er ook een themadag over de “essentie van BML” tot 15.00 onder mijn leiding en tegen een gereduceerd tarief.

Ik hoop velen van jullie op 21 juni te mogen begroeten. Vanaf eind juni is Judy voorzitter van de Stichting. (alle accreditaties blijven bestaan)

IMG_1286 IMG_1286