Het nieuwe jaarprogramma is bekend!

Verdiep je BML vaardigheden

Komend jaar besteden we aandacht aan het verdiepen van de BML vaardigheden. Allereerst is er de boekpresentatie van boek 3 van Jos Dolstra en haar jaarlijkse masterclass waarvoor nog enkele plekken beschikbaar zijn. De Masterclass in namelijk ivm COVID verplaatst van januari dit jaar naar het najaar. Er zijn dus al behoorlijk wat inschrijvingen gedaan. 

Themaweekend Pijn op herhaling na groot succes!

Ook hebben we op veler verzoek het themaweekend BML en Pijn weer op het programma gezet. Door alle deelnemers als een zeer waardevolle aanvulling ervaren. We bieden graag de kans om dit prachtige en waardevolle weekend mee te maken.

Verdiepingsdag over houding

Onze verdiepingsdag in januari 2022 gaat over het werken met houding. Jos Dolstra heeft bij het schrijven van haar derde boek een verdiepingsslag gemaakt in het werken met houding. Dit is een essentiële vaardigheid voor de BML-coach en trainer maar wordt nog niet altijd in zijn volle potentie ingezet. Jos zal tijdens de verdiepingsdag hier dieper op in gaan en de laatste ontwikkelingen delen. 

Nieuw: supervisie

Omdat we graag onze BML professionals ook na de opleiding willen ondersteunen in hun professionele ontwikkeling gaan we op veler verzoek komend jaar starten met supervisie. De supervisie is bestemd voor afgestudeerde en praktiserende BML coaches en trainers en is onder begeleiding van Jos Dolstra. Heb je interesse? Dan kun je je nu al aanmelden voor de exclusieve voorinschrijving door een mail te sturen naar judy@bmli.nl. 

Jaarprogramma 2022_Tekengebied 1 Jaarprogramma 2022_Tekengebied 1