Themadag 3 juli | Van Reactie naar Creatie

Als mens hebben we geleerd om op alles wat voorvalt te reageren. Dat reageren wordt aangestuurd door oude ervaringen, emoties, overtuigingen en belangen. Andermans verwachtingen zijn in dat reageren sterk aanwezig. Een belangrijk aspect binnen communicatie is het leren luisteren om te begrijpen in plaats van om te reageren.

 

Er worden regelmatig trainingen aangeboden die dit reactieve gedrag ombuigen naar pro actief gedrag. Dit houdt in, dat je van te voren nadenkt over hoe je wenst te reageren.

 

De themadag van 3 juli reikt verder dan deze verandering in het geven van respons. Tijdens deze training zal Jos Dolstra het verschil uitleggen en laten ervaren tussen de Doenstaat en de Zijnstaat.

 

Het effect van handelen vanuit de Zijnstaat is nooit te bereiken vanuit de Doenstaat, omdat ons handelen wordt ingegeven door een hogere bewustzijnslaag en moraliteit en daar mensen wezenlijk mee raakt.

 

Een boeiende dag vol interventies! Ook geschikt voor hen zonder BML kennis.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Schrijf jezelf snel in via de volgende LINK (https://www.bmli.nl/ag-27173-7-163134/agenda/themadag_van_reactie_naar_creatie.html)

shutterstock_320934905 shutterstock_320934905