Bijscholing De Kern van Body & Mind Language (11 dagen jan/dec 2024)

In januari 2024 start deze professionalisering, waarin de belangrijkste elementen van de methode worden behandeld. Onderwerpen zijn o.a: de relatie tussen lichaamshouding en levenshouding, bewegingsanalyse, coachen op het niveau van kern en persoonlijkheid, minderwaardigheid en compensaties, het werken met houding binnen coaching en meer.


De deelnemer ervaart zelf interventies uit BML en leert hoe de interventies kunnen worden ingezet.
De huidige studenten zijn zeer enthousiast over de effectiviteit en creativiteit van de interventies. De oordeelloze benadering, waarin alles wat zich voordoet er mag zijn en wordt gezien als informatie leidt tot een speelveld vol mogelijkheden en verbreding. BML kenmerkt zich door het sterke samenspel tussen gesproken taal, houding, gebaar en beweging. De methode richt zich niet op symptoombestrijding, maar op de wortel van angst, pijn en problematiek.


De introductie dagen (kennismaken met de trainer Jos Dolstra en proeven van de methode) zijn op 11 november of 26 november. De inschrijving voor de bijscholing is gestart! 
De bijscholing is geaccrediteerd door VIV, KTNO, ADAP en SNRO (HBO toetsing). 


Voor wie?
Voor coaches, trainers, HR managers, managers en anderen die met mensen werken en zich willen professionaliseren in BML. Deze bijscholing is praktijkgericht, waardoor de student in zijn eigen werkomgeving de interventies kan inzetten.

Kosten: 1950 euro (ineens of in termijnen)

Afronding met het oefenen met een coachsessie. Geen beoordeling/examen. 
Certificaat van deelname. Inschrijving register voor complementaire zorg op HBO niveau.

Klik hier voor meer informatie. (https://www.bmli.nl/pg-27173-7-71193/pagina/opleidingen.html)

LogoBMLI-02 LogoBMLI-02